Disclaimer

Website disclaimer
De informatie op planangel.com is alleen voor algemene doeleinden. Alle informatie op de site wordt te goeder trouw verstrekt; we geven echter geen enkele verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van enige informatie op de site. Wij zijn onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk voor enig verlies of enige schade die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de site of het vertrouwen op enige informatie die op de site wordt verstrekt. Uw gebruik van de site en uw vertrouwen op enige informatie op de site is uitsluitend op eigen risico.

Disclaimer externe links
De site kan links bevatten naar websites die inhoud bevat toebehorende of afkomstig van derden. Ook kunnen er links zijn die verwijzen naar websites en functies die advertenties bevatten. Dergelijke externe links worden door ons niet onderzocht, gecontroleerd op juistheid, toereikendheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid. We geven geen garantie en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de informatie die wordt aangeboden door websites van derden die zijn gelinkt via de site of een website of functie die is gelinkt in een banner of andere advertenties. Wij zijn geen partij en zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor het controleren van transacties tussen u en externe leveranciers van producten of diensten.

Professionele disclaimer
De site bevat geen juridisch advies. Alle juridische informatie wordt alleen verstrekt voor algemene informatieve en educatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Daarom raden we u aan om, voordat u actie onderneemt op basis van dergelijke informatie, de juiste professionals te raadplegen. We geven geen enkele vorm van juridisch advies. Het gebruik van of vertrouwen op enige informatie op deze site is uitsluitend op eigen risico.