Ervaringsverhalen

Liza

Toen ik naar Colombia ging was het in eerste instantie om het land te verkennen. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel mijn biologische familie zou vinden dankzij Marcia en Plan Angel. Ik ben er erg blij mee, dit was een onvergetelijke vakantie. Wat jullie doen voor mensen die hun biologische familie zoeken vind ik een mooi initiatief. 

Ricardo

Een zoektocht naar eigen identiteit, zoeken naar een speld in een hooiberg dat was een feit. De drang om te stoppen is nooit geweest elke cel in mijn lichaam zei win die race ga er voor.
Toen ontmoette ik Marcia Engel als een engel kwam zij gelegen wanneer ik haar het meest nodig had kwam zij met al haar hoop en al haar kracht, de hoop die ik nodig had op zoek naar roots, waar zijn ze gebleven alles of niets. Ik had niets om te geven dus alles was opgegeven zei het icbf. Maar Marcia zei de aanhouder wint, tot op een dag de documenten daar waren uit Colombia van het icbf met mijn tweede geboorte akte en een tweede achternaam van mijn moeder, dit gaf hoop en nieuwe kansen.
7 november was de dag, na 12 jaar zoeken is het zoeken voorbij nu is mijn verloren familie eindelijk herenigd met mij, het laatste puzzel stukje is gevonden nu zijn zij en ik als èèn weer gebonden. Een hoofdstuk is geschreven en een hoofdstuk begonnen.

Anoniem

Ik ben echt sprakeloos !!! Marcia heeft me geholpen mijn moeder vandaag te vinden. Het gebeurde niet van de ene dag op de andere, maar dit is een vraag die ik mijn hele leven heb gehad en die binnen een paar weken werd beantwoord.

Ik ben emotioneel en opgewonden en vervuld van zoveel dankbaarheid dat deze stichting me echt heeft verbonden met mijn roots, waar ik vandaan kwam, hoe ik deze wereld ben binnengegaan. Ik kan alleen maar bidden dat ik meer krijg van deze ervaring, maar ik ben blij te weten dat mijn biologische moeder leeft en gezond is.

God zij dank, en deze werkelijk verbazingwekkende stichting !! Ik voel me erg gesteund door Marcia, en ze helpt me boven en buiten mijn verwachtingen. Heb vertrouwen, bid en geef niet op !! Als u op zoek bent naar uw afkomst of uw biologische ouders, moet u deze dienst gebruiken. Ik verbind me om fondsen te schenken ter ondersteuning van andere gezinnen die opnieuw contact maken, omdat dit echt een unieke en unieke ervaring is.

A

Juan José Camacho

De zoektocht naar mijn familie was iets dat ik me altijd had voorgesteld, maar wanneer? hoe? Ik had geen idee hoe ik dit onderzoek zou uitvoeren. Toch had ik ideeën, associaties, internet, autoriteiten en administratie, de geboorteplaats of zoektocht. Men moet gewapend zijn met geduld en bereidheid om te offeren, omdat het een geweldig project blijft.


De factor tijd is belangrijk omdat naarmate de jaren verstrijken de kans groter wordt dat belangrijke informatie verloren gaat. Geluk was echter de winnende factor. Afgelopen dinsdag, op het werk en tijdens een pauze, wilde ik een korte zoekopdracht doen door de naam van de stad waar ik geboren was, mijn voornamen en achternaam, Juan José CAMACHO, in Google te plaatsen en ik vond de link “We een nieuwe casus hebben van een Colombiaanse moeder die op zoek is naar twee zonen … – op een Facebook-pagina genaamd ‘Usted perdió un hijo o hija en adoptción?’ (‘Bent u een zoon of dochter kwijtgeraakt voor adoptie?’). Deze aankondiging is verminkt ik … de eerste regels definiëren een tweeling geboren op 13-02-1985 en het is naar hen op zoek, het zei dat ze in 1989 werden meegenomen … hoe meer ik de beschrijving las, ik wilde niet haasten omdat ik nauwelijks kon geloven het.


Ik nam contact op met mijn broer om te zien wat hij dacht en schreef aan ‘Usted perdió un hijo o hija en adoptción?’ Om bepaalde punten te verduidelijken. Na verschillende uitwisselingen hebben we bevestigd dat de informatie waar was.


We staan ​​voortdurend in contact met onze biologische familie en zijn vol geluk. Het is met grote voldoening dat PLAN ANGEL het belangrijkste element is in de herontdekking van onze biologische families. Geloof in je potentieel, ga vooruit en maak onze dromen waar.

Carlos Steven Clavijo

17 maart. 14:00 uur een afspraak met Marcia. Ik heb een paar dagen eerder over haar en haar organisatie Plan Angel gelezen en ik besloot haar een vriendschapsverzoek te sturen omdat haar beweging en berichten mijn aandacht trekken. Ik heb er al lang over nagedacht om mijn biologische moeder te zoeken en ik dacht: misschien kan ze me helpen. Dit zou mijn eerste stap kunnen zijn in het doorzoeken van mijn moeder. Ze begon te vragen wie ik was en vertelde haar wie ik was, waar ik vandaan kwam en legde haar uit waarom ik het verzoek had verzonden. Vervolgens vroeg ze of het mogelijk was om elkaar te ontmoeten, zodat we elkaar een beetje beter leerden kennen en om me nazaken te laten beslissen of ik Plan Angel wilde helpen bij het zoeken naar mijn moeder. De chat was geweldig en ze vertelde me dat ze me een document zou sturen dat ik zo veel mogelijk moest invullen. Ik vertelde hier dat ik een adoptiecertificatie had (hoe je het ook noemt) en Marcia zei dat als dat document een persoonlijk nummer van mijn moeder had, dat het mogelijk zou moeten zijn haar te vinden en misschien behoorlijk snel. Mijn gedachten “Dat zou geweldig zijn, maar wat als het langer duurt?” 2 uur later besloten we weer naar huis te gaan en mijn gedachten waren: “Zelfs als het 10 jaar duurt, het is altijd beter dan mijn leven lang te leven met een enorm zwart geheel “Ik ging naar huis en nam actie en stuurde Marcia een foto van dat adoptiedocument met dat persoonlijke nummer van mijn moeder. Marcia keek ernaar en binnen een paar minuten vond ze al informatie over haar verzekering, enz. Dat maakte me al gelukkig. Marcia vertelde me ook dat ze die foto al naar een van haar mensen in haar netwerk in Colombia had gestuurd met de mededeling dat deze zaak mogelijk snel zou zijn.
Haar school in Colombia ging meteen aan de slag en binnen een uur zei Marcia: “we hebben een telefoonnummer en mijn universiteit zal proberen dat nummer te bellen “Ik was verbluft door hoe snel het ging. Dit was rond 19: 00-19: 30 (denkend dat Er waren slechts ongeveer 2 uren voorbijgestoken me)
Ik had een basketbalopleiding om 20:30, dus ik was helemaal opgefokt en energiek. Kort nadat Marcia zegt: “De persoon aan de telefoon zegt dat ze nu aan het werken is, maar ze zijn op zoek naar een mobiel telefoonnummer”
Ik was op hetzelfde moment nerveus, blij, verward. Ik kijk naar mijn klok. 20:28 Ik moest echt gaan en ik zei tegen mijn ouders: “Wie belt er altijd, haal het altijd op en als het Marcia is, dan is Anwser, als het iemand anders is, dan meteen ophangen. En als je eerder met mijn moeder spreekt Ik doe het, groeten van Carlos! “
Ik ging weg. 22:28 Ik kwam terug van basketbal en mijn ouders stonden allebei bij de deur. Mijn vader zei: “Het is ben 22:00 al waar was je, je bent geroepen”
Ik vroeg hen “hebben ze haar gevonden?”
“Ja, ze hebben haar gevonden en ze was zo blij om te horen dat haar zoon naar haar op zoek was. Je hebt meer broers en zussen”
Ik belde Marcia rechtstreeks op, omdat ik het niet echt kon geloven. Toen vertelde Marcia me dat ze inderdaad mijn moeder vonden. Ze was blij om over mij te horen. Ik heb een oudere zus en schijn twee jongere broers te hebben. Ik was geschokt! Helemaal. Ik stotterde, trilde, lachte, liet een traan glijden, was verbaasd.
Ik ben nu 25 jaar oud en ik heb met mijn verleden geworsteld en het heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Nu dat mijn moeder is gevonden, voelt het alsof tat empy black whole in mijn leven tot nu toe kan worden ingericht en opgevuld met de waarheid, emoties, kleuren, antwoorden.
Opmerking: dit alles gebeurde binnen 6 uur nadat ze begonnen te zoeken.
14:00 afspraak 16:10 afspraak finsh
17:54 stuurde het adoptiedocument met haar pers. nr
22:30 Ik kom thuis van basketbal
Ze hebben mijn moeder gevonden. Nooit denken dat het te moeilijk, dom, duur is. Omdat dat is wat mij ervan weerhield om zelfs maar iets te proberen. Deze afspraak was ook met de geest van “We zullen zien dat het waarschijnlijk jaren zal duren. Hoe vind je een persoon in een miljoenenstad?”
Deze gedachten hebben me ervan weerhouden om het te doen ..
Tot en met 17 maart 2016 .. Ik ben er gewoon voor gegaan.
Zes uur later is mijn moeder gevonden en we zijn van plan haar zo snel mogelijk te bellen met een vertaler!
Geweldig. Heel erg bedankt Plan Angel + Colombia-netwerk en een speciale dank aan de volledig gepassioneerde Marcia
Dank je!

Jasmijn de Vries

Ik weet als geen ander wat het is om de waarheid te willen weten zodat de puzzelstukjes van “die je echt bent” compleet worden gemaakt. Dankzij Plan Angel weet ik meer over de waarheid rondom mijn adoptie! Ik voel me nu vrij als een witte duif! Ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld. Al die leugens die ik kreeg  vanaf mijn zesde /zevende jaar toen ik naar Nederland kwam ,daar heb ik mee moeten leven tot Marcia van Plan Angel kwam. Mijn adoptie heb ik ook echt bewust meegemaakt dat ik naar een ander omgeving ging en dat de ouders die ik nu heb ook mijn nieuwe ouders gingen worden.

Als ik kan helpen om de andere geadopteerden te inspireren,om het zoeken naar waar je vandaan komt en niet op te geven en om hoop te hebben zodat je antwoord krijgt op datgene waar je je hele leven misschien wel bezig hebt  gehouden; de persoon die je werd uit onwetendheid. Heb hoop, zonder hoop zeg je eigenlijk er mee dat je het opgeeft. Marcia ,je kunt mij ten alle tijde vragen stellen rondom mijn adoptie! Dit is maar een stukje van mijn verhaal.
En een vraag voor de Wereldkinderen! Ik weet dat als je hier in Nederland een kind wilt adopteren ,dat je gescreend wordt en dat je aan alle eisen moet voldoen. Maar hoe zit het bijvoorbeeld in Colombia? Aan welke eisen moeten mensen voldoen om hun kind te willen afstaan? Tot hoever zoeken jullie het uit of het klopt dat de ouders afstand 
doen van hun kind en/of dat de gegevens wel kloppen die aan jullie worden gegeven? Ik weet van het adoptie bureau waarbij ik geadopteerd werd dat men een mooi verhaal maakte om een kind te laten adopteren. Dat was zeker niet compleet. Maar dankzij  Plan Angel weet ik meer over de waarheid m.b.t. mijn adoptie. Ik weet nu dat ik zeker gewild was door mijn biologische moeder. De handtekeningen die op papier zijn gezet om mij te laten adopteren zijn niet door mijn ouders gezet, maar door iemand anders.Mijn ouders hier in Nederland moeten er mee leven dat ze een kind hebben geadopteerd dat wel gewild was,waarvan beide ouders toen nog leefden.
En ook ik zelf moet met het hele verleden  leren leven.

Wilt u ook meehelpen? Dit kan, uw hulp is meer dan welkom