Moeders op afstand

Moeders op afstand

Plan Angel heeft bijgedragen aan het boekje ‘Voor een moeder. Op afstand’. Dit boekje is uitgebracht door de Stichting Single Supermom.

Uit het oog is niet uit het hart’

Met deze gedachte wil Stichting Single Supermom stilstaan bij het verlies van moeders, die ooit hun kind hebben gedragen en gebaard, maar hebben afgestaan. De stichting wil moeders, die in stilte lijden onder hun verlies, de (h)erkenning geven die ze verdienen. Ze wil een arm om hen heen slaan en iets moois geven: een boekje vol warme en krachtige boodschappen

Het boek: een geschenk

Het boekje erkent en staat stil bij de natuurlijke band tussen moeder en kind en bevat warme en krachtige boodschappen. Steven Spanjersberg zorgde voor de kleurrijke illustraties.

Het is een waardevol geschenk voor iedereen die op afstand moet leven van haar kind én voor kinderen die op afstand leven van hun moeder.

Plan Angel is een van de organisaties die het boekje verspreidt onder afstandsmoeders. Daarnaast is het boekje te koop, zodat Stichting Single Supermom met de opbrengst een nieuwe druk kan bekostigen.

Meer informatie vind je op de website van Stichting Single Supermom.

Hulpinstanties die werken in het adoptieveld of op een andere manier steun geven aan moeders en kinderen die op afstand van elkaar moeten leven, kunnen het boekje via Plan Angel bestellen.

Vul het contactformulier in of neem contact op via telefoonnummer 06 47 87 18 69.

Wilt u ook meehelpen? Dit kan, uw hulp is meer dan welkom