News

Verkoop DNA testen van FTDNA

exon logo Plan Angel

Verkoop DNA testen van FTDNA​

Vanaf heden, bieden wij alleen aan Colombiaanse geadopteerden, die hun zoektocht bij Plan Angel hebben lopen, DNA testen tegen korting. Dit als extra service van Plan Angel.

Plan Angel heeft de laatste tijd behoorlijk aan de weg getimmerd en dat is een understatement! Om financieel stabiel en verder te kunnen groeien hebben wij meer finaciele middelen nodig. Oprichtser van Plan Angel heeft daarom een nieuw bedrijf (EXON DNA) opgezet om als retailer aan de slag te gaan voor FTDNA. Haar taak is zoveel mogelijk DNA testen te verkopen in Europa voor FTDNA zodat zij de winst kan gebruiken voor Plan Angel. Er is maanden werk aan vooraf gegaan maar afgelopen zondag (3 juni 2018) heeft ze haar kick off gehad in Leeuwarden bij het HCC evenement Genealogie.

Dit houdt in dat van heden geadopteerden die niet aangesloten zijn bij Plan Angel niet meer een DNA test kunnen bestellen. Wij verwijzen graag een ieder door naar EXON DNA (www.exondna.com). Diegene die al wel een DNA test hadden besteld zullen natuurlijk wel verstuurd worden. Vanwege de hoge werkdruk en aantal zaken kan het voorkomen dat jouw bericht niet op tijd of zelfs over het hoofd kan worden gezien. Schroom dan niet om nogmaals contact te maken. Wij zullen uiteindelijk iedereen een bericht sturen.

We hebben voor Plan Angel een genoeg op voorraad waardoor we sneller kunnen aanleveren. Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan! info@planangel.org

Share it on

Wilt u ook meehelpen? Dit kan, uw hulp is meer dan welkom