News

Wordt ook donateur van Plan Angel!

Wordt ook donateur van Plan Angel!

 

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sabrina en werk als vrijwilliger bij Plan Angel. Ik hou mij onder andere bezig met het donateurschap van Plan Angel.

De Stichting Plan Angel heeft inmiddels een breed netwerk in vele steden in Colombia opgebouwd met vrijwilligers die het goede werk van Plan Angel ondersteunen. Dit dankzij onze drukbezochte FB pagina met 28.000 volgers https://www.facebook.com/PlanAngelColombia

Ben je geïnteresseerd in het verhaal en het werk van de Stichting Plan Angel dan vraag ik jou vriendelijk om de Stichting financieel te ondersteunen.

Wij zouden het ontzettend fijn vinden als jij ook donateur wil worden van onze organisatie. Dit kan je al doen vanaf  € 5,= per maand. Op onze website hebben wij een hiervoor formulier geplaatst.  Als je deze wil invullen. Dan neem ik contact met je op, om deze donatie definitief te maken en je verder te informeren.

Als er verder nog vragen zijn m.b.t. de donaties, kan je mij altijd een e-mail sturen of even bellen/appen.

Met vriendelijke groet,

Belén Sabrina van’t Land-Mooren
Coördinator Donateurschap
s.mooren@planangel.org
06-16344791

Share it on

Wilt u ook meehelpen? Dit kan, uw hulp is meer dan welkom